O echipă de specialiști Pasionați de ceea ce fac

Despre noi

Despre noi în câteva cuvinte

Coherent Solutions este una dintre cele mai importante companii de outsourcing din Europa Centrală și de Est.

Motorul companiei sunt cei peste 2000 de profesioniști cu experiență în tehnologie, care lucrează din greu în fiecare zi pentru a crește lista celor peste 1.000 de proiecte finalizate cu succes. Ne străduim să creăm un mediu de lucru care să fie atât productiv, cât și confortabil. Suntem specializați în dezvoltarea soluțiilor IT de top pentru piețele nord americane și europene. Sute de clienți au încredere să lase în mâinile echipei noastre tot ce ține de analiza datelor, machine learning, DevOps și cloud, dezvoltarea produselor de software și de aplicații mobile, consultanță IT, Salesforce și multe altele.
Pe măsură ce compania noastră s-a dezvoltat și a crescut în lumea sectorului IT, a devenit recunoscută și apreciată de publicații și clasamente precum: Software 500, Fast 50, Inc. 5000, Clutch Top-100. Totodată, a devenit partener Microsoft, Xamarin și Amazon Web Services.

Ceea ce ne-a adus în vârf sunt oamenii noștri. Recunoaștem fiecare aspect al implicării și dedicării lor și ne străduim să facem din Coherent Solutions un loc ideal pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

Centrele de dezvoltare Coherent Solutions se află în Republica Moldova, România, Belarus, Ucraina, Lituania, Bulgariași și Polonia.

Valorile noastre

Valorile noastre reprezintă fundația solidă pe care este construită întreaga echipă Coherent Solutions în Moldova.
Strategia și direcția de dezvoltare ale companiei sunt ghidate în primul rând de aceste valori. Ele ne ajută să nu ne rătăcim, să luăm deciziile corecte și să atragem clienții și angajații potriviți.

p
Passion for excellence / Pasiune pentru excelență
Suntem dispuși să ne asumăm riscuri și să creștem prin implementarea unor proiecte sau acceptarea unor roluri care sunt în afara zonei noastre de confort. Pasiunea ne motivează să învățăm lucruri noi și să ne provocăm. Suntem mereu în căutarea unor noi oportunități de auto-îmbunătățire.
i
Integrity and professionalism / Integritate și profesionalism
Ne comportăm mereu onest, cu integritate și profesionalism, fără compromisuri.
c
Customer focused / Ne concentrăm pe nevoile clienților noștri
Oferim servicii de clasă mondială. Cu o atitudine mereu proactivă, am învățat să anticipăm nevoile clienților și să le gestionăm așteptările, păstrând, în același timp, concentrarea pe provocările și realizările clienților noștri.
t
Team above self /“Noi” mai presus decât “eu”
Suntem dispuși să ne sacrificăm timpul, disponibilitatea și confortul în beneficiul echipei.
r
Results oriented / Orientați către rezultate
Abordarea noastră este “fără politică”. Echipa noastră se concentrează pe crearea de valoare, fiind în același timp flexibili cu privire la modul în care se obțin rezultatele. Acolo unde este posibil, folosim valori cuantificabile pentru a determina progresul.
Premii și certificări

Coherent Solutions este recunoscută anual cu rezultate foarte bune în clasamentele Software 500 și Inc. 5000. În același timp, suntem un partener recunoscut al celor mai importante companii de tehnologie din lume. Suntem bucuroși să le oferim angajaților noștri ocazia să lucreze cu o mulțime tehnologii moderne.

Află mai multe despre noi chiar de la colegii noștri


Cum ne organizăm? La ce ar trebui să fie atenți cei care ni se alătură? Cu ce este Coherent Solutions diferită față de alte companii? Ce ne face să ne iubim munca? Angajații noștri răspund la acestea și la multe alte întrebări.

Echipa de conducere
Moldova
SUA
Belarus
Bulgaria
Ucraina
Lithuania
România
Polonia
Max Sandu
General Manager
Igor Epshteyn
CEO și Președinte
Robert Duff
Chief Operating Officer
Maksim Belov
Chief Technology Officer
Dan Schneider
VP of Finance
Mike Kittock
VP of Strategic Account Management
Kami Holtz
VP of Business Development
Alexandre Schneerson
General Manager
Gennadiy Cherkes
Technical Director
Eugen Sinkevich
Director of Projects
Andrei Yurevich
Career Development Director
Boyan Antonov
General Manager
Dmytro Sennikov
General Manager
Lina Siumete
General Manager
Alina Șandru
General Manager
Grzegorz Piatkowski
General Manager
Ivan Lavrinovich
General Manager Deputy/Delivery Manager
Agnieszka Baska-Jasiak
HR Manager
Vino în echipa noastră!