O cultură bazată pe inovație

Status quo-ul nu este vreodată suficient pentru a ne deosebi de concurență.
Fie că e vorba de îmbunătățirea soluțiilor pentru clienții noștri, îmbunătățirea operațiunilor companiei noastre, crearea unor produse sau servicii noi, sau pur și simplu despre îmbunătățirea mediului nostru de lucru, ne-am propus să ne încurajăm echipa să inoveze, să-și pună în valoare creativitatea și pasiunea pentru a face imposibilul, posibil. Reușim să facem asta promovând o cultură care încurajează echipa să folosească tehnologiile de ultimă generație, să testeze continuu idei noi sau prototipuri.
Inovația înseamnă crearea unei culturi în care fiecare angajat crede în puterea sa de a îmbunătăți orice.

Domenii de cercetare și dezvoltare

Mereu atentă la nevoile clienților și echipei, Coherent Solutions investește resurse serioase în crearea unui mediu propice dezvoltării soluțiilor inovatoare. Strategia noastră de cercetare și dezvoltare urmărește să stimuleze soluțiile inovatoare care pot fi ulterior implementate în proiectele, produsele, serviciile și operațiunile companiei. În laboratoarele noastre de cercetare și dezvoltare echipele noastre colaborează pentru a crea și testa noi tehnologii și soluții.

Inteligență artificială (IA) și Machine Learning (ML)

Cercetările noastre în tehnologiile IA și ML ajută companiile să-și crească productivitatea și să câștige un avantaj față de competiție. Ne folosim de laboratoarele noastre de cercetare și dezvoltare pentru a oferi asistență tehnică și consultanță în dezvoltarea de aplicații ce folosesc tehnologii IA și ML
Ne concentrăm strategie de cercetarea și dezvoltare pe o varietate de tehnologii IA și ML, inclusiv procesarea imaginilor, viziunea computerizată și procesarea limbajului natural. Inginerii noștri de software au inovat, încercat și testat mai multe aspecte tehnologice ale ML, de la recunoașterea feței până la prognoza vânzărilor.

Aflați mai multe despre soluțiile inovatoare Coherent Solutions ce folosesc tehnologii IA și ML.

Limbaje de programare

Biblioteci machine learning

Machine learning studio

În calitate de partener Amazon Advanced Consulting, inginerii Coherent Solutions construiesc, antrenează și implementează modele de machine learning sau creează modele personalizate în laboratoarele noastre de cercetare și dezvoltare.

Internetul Lucrurilor (IoT)

Coherent Solutions sprijină furnizorii de hardware prin stimularea inovațiilor în IoT. Strategia noastră de cercetare și dezvoltare ne permite să ne perfecționăm capabilitățile în inginerie și să ținem pasul cu dezvoltările tehnologice. Inginerii noștri de software inovează și pun în aplicare cele mai noi practici IoT.
Domeniile de expertiză ale Coherent Solutions în domeniul IoT includ, dar nu se limitează la dispozitive portabile, sisteme HVAC, mașini CNC, gestionarea flotei, asistență medicală de la distanță, case inteligente.

Citiți în detaliu despre inovațiile noastre în IoT.

Blockchain

Activitatea din laboratoarele de cercetare și dezvoltare Coherent Solutions a adus tehnologia blockchain în proiectele clienților noștri. Inginerii noștri de software aduc inovații diverselor soluții bazate pe blockchain care includ blockchain-uri private și publice, contracte inteligente, infrastructuri de rețea blockchain, protocoale criptografice și algoritmi etc.
Inginerii noștri software sunt încurajați să vină cu idei despre cum să implementăm tehnologii blockchain, să efectuăm cercetări interne sau să găsim soluții inovatoare, pe care apoi să le testăm în laboratoarele noastre.

Aflați mai multe detalii despre tehnologia blockchain folosită de echipa Coherent Solutions.

Blockchain-uri private

Blockchain-uri publice

Limbaje de programare

Realitatea extinsă (XR)

Laboratoarele noastre de cercetare și dezvoltare oferă inginerilor software cadrul perfect pentru a explora tehnologiile XR și pentru a dezvolta aplicații ce folosesc tehnologii XR competitive. Experții în XR ai Coherent Solutions implementează soluții inovatoare pe dispozitivele Android și iOS, precum și pe platformele de hardware XR populare precum Magic Leap, Microsoft HoloLens și Oculus Quest.
Rezultatele cele mai bune în urma cercetărilor includ inovații în reabilitarea medicală, tehnologiile haptice, vizualizarea datelor, navigarea în spațiile interioare și asistență inteligentă. Încurajăm și sprijinim inovația în echipele noastre începând cu stadiul inițial al procesului de inovare, până la dezvoltare, testare, implementare și integrare.

Aflați mai multe despre modul în care încurajăm inovațiile bazate pe tehnologiile XR.

Industrii

În ultimii 25 de ani, am ajutat companii mari și furnizori de produse/servicii software să își reducă costurile de dezvoltare ale produselor/serviciilor software. Totodată, suntem alături de ei în procesul de a lansa mai rapid pe piață produse și aplicații complexe.

Producție

Sănătate

Tehnologie

Finanţe

Retail

Agricultură

Mass-media

Fitness

Restaurante

Ia legătura cu noi