Meetups & Conferences
Meet-ups

Pentru a împărtăși cunoștințele și a discuta despre tendințele tehnologice, organizăm în mod regulat numeroase întâlniri/meeting-uri. Fiecare angajat al companiei Coherent Solutions poate pregăti un discurs și poate participa la dezbaterea unui subiect de care este interesat. În fiecare an sunt organizate câteva zeci de întâlniri pe diferite teme: tehnologii pe Back-End și Front-End, baze de date, framework-uri noi, precum și versiuni noi ale diverselor limbaje de programare, instrumente de automatizare QA și multe alte subiecte.

Pe lângă discuțiile despre tehnologii, organizăm și întâlniri de dezvoltare profesională în diverse domenii. Angajații noștri își împărtășesc experiența în domeniile industriei de sănătate și finanțe, tehnologia wearable și Internet of Things. Mulți participanți organizează întâlniri despre lucrul și comunicarea într-un mediu multicultural, interacțiunea cu clienții, construirea unei echipe eficiente. Autorii discursurilor pot de asemenea urma cursuri de Public Speaking, formatarea unei prezentări, precum și comunicarea publică.

Conferințe corporative

ISsoft Solutions, subsidiara a Coherent Solutions adună în fiecare an peste 350 de participanți la conferința tehnologică deschisă ISsoft Insights offline și online. Astfel, împărtășim cunoștințele noastre, pe care le-am adunat în cei 25 ani de muncă în domeniul dezvoltării software. Discuțiile noastre se bazează pe experiența practică de utilizare a diverselor tehnologii atât în proiectele de producție, cât și în proiectele de cercetare și dezvoltare ale companiei noastre. De obicei, o conferință include aproximativ 20 de discuții susținute de profesioniștii de vârf ai ISsoft, împărțite pe segmente. În plus, există o serie de ateliere pentru cei care doresc nu doar să dobândească noi cunoștințe, ci să le și pună instantaneu în practică.

Hai în echipa noastră!