Servicii Cloud și DevOps

Servicii DevOps

Serviciile DevOps oferite de Coherent Solutions sunt incluse în mod implicit în dezvoltarea soluțiilor de software încă din etapele inițiale ale ciclului de viață al produsului. Datorită experienței și soluțiilor noastre DevOps, putem automatiza testarea, implementarea și lansarea soluțiilor de software ale clienților noștri, îmbunătățind în mod semnificativ calitatea produsului și minimizând timpul pentru valorificare.
Inginerii noștri DevOps pot proiecta un mediu IT, dezvolta o infrastructură cloud ajustabilă și sunt pregătiți oricând să automatizeze procesele de livrare al soluțiilor software. De asemenea, folosesc scripturi personalizate bazate pe limbaje de programare populare precum Ruby, Python, PowerShell, Bash, JavaScript și altele pentru a asigura securitatea și flexibilitatea soluțiilor implementate.

Managementul infrastructurii cloud

Echipa Coherent Solutions asistă clienții în planificarea, proiectarea, implementarea sistemelor cloud, inclusiv în adaptarea practicilor de administrare a configurației și a proceselor de lansare pentru integrarea în cloud. Inginerii noștri DevOps evaluează, de asemenea, securitatea infrastructurii și analizează performanța acesteia, oferind totodată recomandări cu privire la îmbunătățirea rezilienței sau a proiectării sistemului.
Nu ne oprim cu proiectarea și migrarea infrastructurilor în cloud. Procesul nostru de gestionare a infrastructurii cloud include și testarea copiilor de rezervă pentru recuperare și monitorizare a proceselor de restaurare. În plus, ne putem integra în sistemul de asistență existent al clienților noștri sau îi putem ajuta să implementeze procesul de asistență de la zero.

Infrastructură pe bază de cod

Experiența, setul de tehnologii și soluțiile noastre DevOps ne permit implementarea infrastructurii pe bază de cod (IaC) în procesul de livrare a proiectului pentru a ne ajuta clienții să dezvolte medii stabile pe o scară largă. Evitând configurarea manuală a mediilor, putem automatiza fiecare sarcină administrativă de rutină și putem îmbunătăți performanța sistemului, putem asigura o administrare sigură și eficientă a schimbărilor, o infrastructură virtuală ajustabilă și o satisfacție mai bună a clienților.

Monitorizare și alertare

Cheia succesului continuu a unui sistem sănătos este identificarea timpurie a tendințelor negative pentru a preveni problemele mai întâi. Așadar, monitorizăm proactiv și continuu cu scopul de a acționa înainte ca o posibilă problemă să devină într-adevăr o problemă. Inginerii noștri DevOps implementează componente automatizate de monitorizare și alertare a sistemului pentru a oferi vizibilitate deplină asupra stării de sănătate a sistemelor software. Analizăm valorile colectate și, dacă sunt detectate unele probleme, trimitem nu doar notificări de alertă ci realizăm și rapoarte detaliate ce includ și sugestii de îmbunătățiri.

Integrare și implementare continuă

Inginerii DevOps ai Coherent Solutions proiectează și implementează strategii de integrare continuă (CI) și implementare continuă (CD) pentru proiectele de dezvoltare de soluții software ale clienților noștri. Pentru a îmbunătăți procesele de construcție, integrare și testare existente în companiile lor, alegem instrumente și tehnologii adecvate pentru automatizare și îi asistăm în fiecare etapă de dezvoltare a proiectului.

Configurare pe bază de cod

Echipa Coherent Solutions de ingineri DevOps ajută la proiectarea unor medii IT ajustabile și fiabile pentru soluțiile de software. Aplicând modelul de configurare pe bază de cod (CAC), evităm necesitatea configurării și actualizării manuale a componentelor sistemului pentru a asigura o livrare rapidă, rentabilă și fără riscuri.

Auditul infrastructurii IT pentru planificarea reducerii costurilor

Costuri mai mici și performanțe mai bune justifică întotdeauna migrarea către cloud. Pe măsură ce timpul trece și o infrastructură cloud devine mai complexă, costurile asociate pot deveni enorme și câștigurile din performanță vor începe să scadă. Ne propunem ca serviciile noastre de audit al infrastructurii să reducă costurile și să optimizeze infrastructurile IT. Experții noștri realizează o analiză aprofundată a practicilor IT ale clienților noștri cu scopul de a identifica dezavantajele, activele subutilizate și recomandă modul prin care acestea pot fi utilizate pentru a reduce costurile globale.

Setul complet de tehnologii și Experiență amplă

Platforme

Integrare și implementare continuă

Infrastructură “pe bază de cod”

Configurare “pe bază de cod”

Monitorizare și alertare

Industrii

În ultimii25 de ani, am ajutat companii mari și furnizori de produse/servicii software să își reducă costurile de dezvoltare ale produselor/serviciilor software. Totodată, suntem alături de ei în procesul de a scoate mai rapid pe piață produse și aplicații complexe.

Producție

Sănătate

Tehnologie

Finanţe

Retail

Agricultură

Mass-media

Fitness

Restaurante

Ia legătura cu noi