Dezvoltarea de produse și servicii software personalizate

Servicii de dezvoltare software personalizate

Combinăm experiența în ingineria software și înțelegerea specifică a industriei pentru care dezvoltăm cu scopul de a construi soluții digitale personalizate, ajustabile, atât pentru startup-uri ambițioase, cât și pentru companii consacrate

Dezvoltarea de produse software

Coherent Solutions are experiență în a oferi servicii complete de dezvoltare a produselor software către organizații care nu dispun de resurse de dezvoltare interne. Cu o echipă de top, putem integra cu ușurință noi membri în echipa de dezvoltare a clienților noștri, sau, în funcție de nevoi, ne putem asuma întregul proces tehnologic.

Dezvoltarea de soluții software pentru companii

Creăm soluții fiabile care automatizează fluxul de lucru pentru clienții noștri. Inginerii de software ai Coherent Solutions dezvoltă soluții software ajustabile, axate pe nevoi de business ce iau în considerare provocările clienților noștri, precum și cele mai bune practici din industrie.
Soluțiile de software personalizate pentru companii pe care le dezvoltăm variază de la software de stocare a datelor și sisteme de gestionare a documentelor până la soluții unice pentru fiecare organizație sau de integrare cu tehnologia CRM, ERP și alte sisteme de back-office.

Personalizarea produselor realizate de parteneri terți

Echipa Coherent Solutions dedicată proiectelor de dezvoltare a soluțiilor software personalizate îi ajută pe clienții noștri să economisească timp și bani prin folosirea unor produse dezvoltate de parteneri terți pentru a construi soluții IT ajustabile. Dacă clienții noștri au selectat un produs al unui lider de piață recunoscut sau o soluție de nișă pentru nevoi specifice, echipa noastră de dezvoltare adaptează software-ul terților la procesele și cerințele lor specifice. De peste 25 de ani, personalizăm diverse platforme și produse, inclusiv MS Dynamics, SharePoint, Salesforce și multe altele.

Migrația și actualizarea aplicațiilor legacy

Coherent Solutions înțelege nevoia de a ține pasul cu schimbările tehnologice și oferă servicii de migrare și actualizare pentru aplicațiile legacy. Îi ajutăm pe clienții noștri să-și actualizeze infrastructura IT, fiind alături de ei în procesul de reproiectare a aplicațiilor legacy, migrarea datelor în cloud și actualizarea la tehnologii moderne.

Setul de tehnologii și experiență amplă

Echipele Coherent Solutions dedicate proiectelor de dezvoltare a soluțiilor software personalizate folosesc mai multe cadre, biblioteci, instrumente și limbaje de programare în funcție de nevoile clienților noștri. Pentru a ține pasul cu evoluția tehnologiei, am dezvoltat intern propriile laboratoare de cercetare și dezvoltare cu scopul de a explora noi tehnologii și de a aduce inovații proiectelor noastre.

.NET

Datorită experienței vaste a programatorilor noștri .NET, creăm mai rapid și la o calitate excelentă soluții software personalizate. Echipa noastră valorifică întregul spectru de tehnologii Microsoft pentru aplicații cloud, web, desktop, distributed, smart client și mobile cu scopul de a dezvolta soluții software moderne.

Java

Java este unul dintre cele mai populare limbaje de programare deoarece este sigur și funcționează independent de platformă, permițând programatorlior să construiască soluții care funcționează pe toate tipurile de dispozitive. Experiența programatorlior noștri Java ne permite să livrăm mai multe tipuri de aplicații pentru companii, inclusiv desktop, web, cloud, mobile și soluții de integrare.

C++

C ++ este unul dintre cele mai rapide și dinamice limbaje de programare. Baza sa largă de biblioteci, cadre și instrumente oferă multă flexibilitate. Aceste avantaje permit programatorilor noștri profesioniști în C ++ să ofere cele mai bune soluții de software personalizate, eficiente din punct de vedere de cost pentru rețea, precum și pentru procesele de securitate, virtualizare, backup, dezvoltare sau servicii web.

Industrii

În ultimii 25 de ani, am ajutat companii mari și furnizori de produse/servicii software să își reducă costurile de dezvoltare ale produselor/serviciilor software. Totodată, suntem alături de ei în procesul de a scoate mai rapid pe piață produse și aplicații complexe

Producție

Sănătate

Tehnologie

Finanţe

Retail

Agricultură

Mass-media

Fitness

Restaurante

Ia legătura cu noi