Date și Analize

Managed Analytics Services for Business Insight

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul serviciilor IT, soluțiile Coherent Solutions acoperă un spectru larg de proiecte Big Data.

Echipa noastră de ingineri de date reprezintă un avantaj competitiv într-o lume condusă de date. Ne susținem clienții prin depozitarea datelor într-un mod sigur și fiabil, procesarea rapidă și precisă a datelor, analize și soluții de vizualizare a datelor.
Indiferent de nevoile clienților noștri, fie că e vorba de integrarea datelor în sistemul BI sau de dezvoltarea de la zero a unei soluții big data personalizată, noi suntem alături de ei și îi ajutăm să găsească o soluție eficientă din punct de vedere cost și timp.

Depozitarea datelor

Inginerii de date ai Coherent Solutions transformă datele istorice nestructurate (din multe surse și în formate diferite) într-un sistem de depozitare acționabil. Astfel, analizele devin mai ușoare și deciziile de business mai inteligente. Cunoștințele noastre solide despre tehnologiile bazelor de date, experiența în diverse industrii și în depozitarea datelor ne ajută să oferim soluții personalizate pentru gestionarea și analiza datelor clienților. Combinăm cele mai bune practici și metoda de procesare ETL pentru a consolida datele companiilor și a elimina neconcordanțele, oferind la final o versiune exactă și actualizată a datelor.

Integrarea și migrarea datelor

Echipa noastră de analiști și ingineri de date analizează în aprofunzime nevoile și business-ul clienților noștri și proiectează strategii de integrare a datelor adaptate soluțiilor propuse. Experiența noastră de peste 25 ani susținută de cele mai bune practici din domeniul tehnologiei, ne permite să oferim clienților o serie complexă de servicii de integrare a datelor. Indiferent dacă nevoia e conectarea a mai multor surse de date, procesarea în mod eficient a big data sau migrarea datelor spre o nouă tehnologie de stocare, soluțiile Coherent Solutions sunt livrate la timp și la un nivel de calitate înalt.

Vizualizarea datelor

Vizualizarea datelor este o parte integrantă a analizei în orice domeniu. Dashboard-urile interactive, graficele și diagramele transformă datele în informații pe baza cărora se pot lua decizii imediate. Experții noștri analizează structura actuală de raportare și sugerează posibile îmbunătățiri sau dezvoltă de la zero o soluție personalizată de vizualizare a datelor în timp real pentru nevoile clienților noștri. Combinăm cele mai bune tehnologii cu know-how-ul experților noștri pentru a propune cea mai flexibilă soluție.

Managementul calității datelor

De peste 25 de ani, Coherent Solutions oferă servicii de asigurare și gestionare a calității datelor pentru a proteja afacerile clienților noștri. Acoperim o gamă largă de procese de gestionare a calității datelor, inclusiv verificarea datelor, deduplicarea datelor, curățarea și migrarea datelor pentru diferite tipuri de date (ERP, CRM, date specifice industriei, date specifice departamentului etc.).

Echipe dedicate pentru dezvoltarea bazelor de date

La Coherent Solutions, avem o experiență complexă în tehnologiile de dezvoltare și întreținere a bazelor de date. Oferim o gamă largă de servicii, precum proiectarea și arhitectura bazelor de date, dezvoltarea bazelor de date personalizate, modernizarea bazei de date, asistență și întreținere. Implicarea echipelor noastre în acest proces îmbunătățește calitatea bazelor de date și creează valoare adăugată clienților noștri.

Știința datelor

Indiferent dacă e vorba de un start-up sau o companie de dimensiuni mai mari, punerea în aplicare a științei datelor este un proces valoros. Impactul lor este important în anumite subdomenii ale IA, cum ar fi viziunea computerizată, procesarea limbajului natural sau analiza predictivă. La Coherent Solutions aplicăm diverse metodologii și tehnologii din domeniul științei datelor care îi ajută pe clienții noștri să obțină informații ce îmbunătățesc eficiența produsului, personalizează experiența utilizatorului, prezic comportamentul utilizatorului etc.

Setul de tehnologii și Experiență amplă

Dezvoltarea și gestionarea bazelor de date

BI și Analytics

Integrarea datelor

Industrii

În ultimii 25 de ani, am ajutat companii mari și furnizori de produse/servicii software să își reducă costurile de dezvoltare ale produselor/serviciilor software. Totodată, suntem alături de ei în procesul de a scoate mai rapid pe piață produse și aplicații complexe.

Producție

Sănătate

Tehnologie

Finanţe

Retail

Agricultură

Mass-media

Fitness

Restaurante

Ia legătura cu noi