Dezvoltarea de aplicații mobile

Soluțiile mobile pe care le construim

Ne încurajăm clienții să profite de ultimele schimbări tehnologice, fără a le încetini procesele de business. Amplificăm rezultatele aplicațiilor mobile ale acestora prin crearea și integrarea unor caracteristici care aduc valoare

Aplicații native iOS

Aplicațiile native sunt un diferențiator crucial atunci când productivitatea maximă și experiența impecabilă a utilizatorului sunt necesare. Experiența noastră ne permite să livrăm o gamă largă de aplicații mobile personalizate pentru produsele Apple, inclusiv pentru dispozitivele portabile, televizoarele inteligente și altele. Programatori noștri de aplicații mobile respectă cu strictețe direcțiile Apple Human Interface, care printre altele, rezolvă diverse provocări, cum ar fi consumul de baterie și viteza rețelei.

Aplicații mobile multiplatformă cu Xamarin

În calitate de partener Microsoft, ne încurajăm clienții să descopere alături de noi potențialul incredibil al instrumentelor Microsoft de dezvoltare a aplicațiilor mobile. Dezvoltarea soluțiilor de software cu Xamarin este o alegere excelentă atunci când aplicația mobilă funcționează în regim multiplatformă – atât în Android, cât și în iOS.
Folosim .NET și C # pentru a dezvolta aplicații multi-platformă eficiente și productive mai rapid și cu mai puțin efort. Folosim cu succes SDK-urile Android, iOS, watchOS și tvOS și construim interfețe ușor de folosit care pot utiliza API-ul oricărei platforme.

Aplicații web progressive

Echipa Coherent Solutions creează aplicații web progresive (PWA), combinând funcționalități tehnice de ultimă generație folosite în dezvoltarea de aplicații native mobil și web. Având interacțiunea și navigarea similare cu aplicațiile native, acestea sunt perfecte pentru crearea unei aplicații multi-platformă cu funcționalități specifice aplicațiilor native. Alegând PWA-urile, companiile se bucură de multe beneficii, inclusiv ușurința dezvoltării și distribuției. Pe baza nevoilor clienților noștri, dezvoltăm PWA-uri fiabile, cu performanță rapidă și interfață de utilizare adaptabilă.

Aplicații native Android

Aplicațiile mobile cu scop comercial amplifică strategia multi-platformă și multi-dispozitiv a unei companii. De când a fost lansată platforma Android, am dezvoltat diverse aplicații Android, de la aplicații mobile de lifestyle și timp liber până la aplicații complexe pentru companii. După zece ani în care am dezvoltat aplicații Android, am câștigat abilitatea de a lansa rapid un produs pe piață, de a ne asigura că respectă gradul de securitate al companiei și de a construi o interfață excelentă, ușor de folosit.

Aplicații mobile hibride

Aplicațiile mobile hibride sunt soluția perfectă dacă acestea vizează un public larg care utilizează produsul atât pe platformele mobile, cât și web. Datorită mediului de dezvoltare web, întreținerea acesteia este mult mai ușoară, iar utilizarea API-urilor native permite implementarea de funcționalității precum GPS. Construim aplicații mobile hibride rapide, ajustabile, care ajută companiile să economisească timp și să reducă costurile cu procesele de dezvoltare, testare și asistență a aplicațiilor mobile.

Dezvoltăm soluții inovatoare pentru a genera mai multe beneficii

Ținem pasul cu cele mai noi tehnologii cu scopul de a propune soluții vizionare. Tehnologiile moderne aduc o mulțime de avantaje aplicațiilor mobile și oferă oportunități nelimitate de îmbunătățire a business-ului.

Realitate augmentată

Internetul Lucrurilor (IoT)

Soluții Wearable

Soluții de geo-localizare și navigare pentru spații interioare

Autentificare biometrică

Inteligență artificială

Dezvoltarea de software pentru aplicații mobile

Coherent Solutions dezvoltă o gamă largă de soluții mobile personalizate pentru sistemele B2B, B2C și B2E. Suntem alături de clienții noștri în atingerea obiectivelor de business și le oferim soluții mobile personalizate ce pot fi folosite pe scară largă.

Aplicații mobile pentru companii
Aplicații pentru servicii și asistență medicală
Aplicații pentru sport
și fitness
Aplicații multimedia
Aplicații pentru retail și pentru
e-commerce
IoT și Soluții Wearable
Aplicații E-Learning
Aplicații Travel & Booking
Aplicații Location-Based

Industrii

În ultimii 25 de ani, am ajutat companii mari și furnizori de produse/servicii software să își reducă costurile de dezvoltare ale produselor/serviciilor software. Totodată, suntem alături de ei în procesul de a lansa mai rapid pe piață produse și aplicații complexe.

Producție

Sănătate

Tehnologie

Finanţe

Retail

Agricultură

Mass-media

Fitness

Restaurante

Ia legătura cu noi