Asigurarea calității

Testarea pe parcursul întregului ciclu de dezvoltare a produsului/serviciului software

Indiferent dacă clienții noștri vin la noi cu produsele lor actuale sau încep dezvoltarea alături de noi, echipa noastră de QA câștigă rapid încrederea clienților și îmbunătățește calitatea produsului. După 25 de ani de servicii de asigurare a calității și testare, suntem capabili să oferim astfel de servicii pe o scară largă.

Consultanță în asigurarea calității

Probleme de calitate
Solutii posibile
Plan de acțiune personalizat
Implementarea soluțiilor

Echipa Coherent Solutions vine în sprijinul companiilor care au probleme cu calitatea produsului sau care nu pot asigura calitatea cu resurse interne. Identificăm cu succes lacunele de calitate și stabilim o strategie pentru optimizarea proceselor cu scopul de a ne asigura că nivelul de calitate este atins în fiecare etapă a SDLC.

Echipa dedicată de analiști QA evaluează starea actuală a proiectului, identifică problemele de calitate, sugerează posibile soluții și, odată ce acestea sunt aprobate, le implementează și supraveghează procesul pentru a preveni posibilele probleme în viitor.

Audit QA

Stabilirea referinței pentru implementarea procesului
Identificarea lipsurilor cu privire la calitate
Îmbunătățirea proceselor software
Evaluarea echipei
Evaluarea instrumentelor
Raport de monitorizare a progresului

Atunci când clienții noștri lansează un departament QA intern, testează un nou furnizor de servicii QA, observă scăderi în calitatea produselor, depășesc termenele proiectului sau pur și simplu nu au experiență în QA, echipa noastră poate realiza un audit QA.

Oferim servicii complete de audit pentru asigurarea calității proiectului, care includ o analiză detaliată a arhitecturii QA, a procesului QA, a performanței echipei QA și a instrumentelor QA utilizate în procesul de dezvoltare a soluțiilor software.
Clienții noștri primesc un raport cuprinzător de asigurare a calității realizat de o echipă de consultanți cu experiență, care vor examina proiectul chiar din prima zi.

Servicii de testare software

Testarea funcțională

Echipa Coherent Solutions testează temeinic proiectele clienților noștri pentru a examina dacă acestea îndeplinesc așteptările utilizatorilor finali și modul în care se conformează specificațiilor proiectului. Oferim servicii complexe de testare funcțională, care includ testarea interfeței cu utilizatorul, testarea de tip smoke și de integrare a sistemului, testarea recepției, testarea validării datelor, testarea regresiei etc. În funcție de cerințele proiectului, oferim atât teste manuale, cât și teste automate bazate pe metodologii Agile sau Waterfall.

Testarea automată

La Coherent Solutions, testarea automată a software-ului este frecventă pentru proiectele dezvoltate pe termen lung și pe scară largă, ceea ce permite clienților noștri să reducă costurile și să îmbunătățească continuu calitatea produselor în timpul procesului de lansare. În cooperare cu echipele de dezvoltare și DevOps, arhitecții noștri experimentați QA examinează SDLC-ul produsului, estimează fezabilitatea automatizării testelor și recomandă momentul potrivit pentru a implementa testarea automată.
Echipele noastre automatizează o gamă largă de tipuri de testare, inclusiv teste de tip cross-browser și cross-platform, teste UI, API și baze de date, teste de performanță, teste de integrare și teste de fum, regresie și sănătate. De asemenea, efectuăm migrarea scripturilor de testare și alte activități de automatizare a testelor.

Testarea securității

Protecția datelor devine o preocupare critică pentru companii având în vedere că breșele de securitate pot duce la pierderea încrederii clienților și la repercusiuni legale. Experții QA de securitate din echipa Coherent Solutions proiectează și implementează strategia de testare software care îndeplinește cerințele de securitate OWASP ASVS. Testăm cu atenție produsele clienților noștri cu scopul de a detecta vulnerabilitățile și de a ne asigura că îndeplinesc cerințele de securitate pentru autentificare, gestionarea sesiunilor, controlul accesului, gestionarea erorilor, protecția datelor etc.

Testarea aplicabilității

Prin metode automate și manuale, echipa de testare Coherent Solutions realizează proiecte complete de testare end-to-end UX și audit de utilizare. Inginerii noștri creează scripturi de testare flexibile în timpul sesiunilor de testare a aplicabilității pentru a valida dacă funcționalitatea unei aplicații este conformă cu standardele aplicațiilor mobile și web. De asemenea, testăm performanța în diferite condiții; aceste teste includ bare de meniu, casete de dialog, tabele, casete de listă, casete de selectare, butoane etc. Utilizând tehnici de testare bazate pe nevoile experților sau ale utilizatorilor, specialiștii noștri testează diferite aspecte ale soluțiilor, cum ar fi navigarea și structura, fluxurile de lucru și scenariile, accesibilitatea conținutului etc.

Testarea compatibilității

Experții QA ai Coherent Solutions înțeleg profund nevoia de testare și au o bază tehnologică semnificativă de mașini virtuale și dispozitive reale pe care le folosesc pentru testarea compatibilității pe parcursul întregului ciclu de dezvoltare. O aplicație va fi 100% compatibilă cu o gamă largă de sisteme de operare, browsere, rezoluții de ecran, baze de date, configurații, servere, versiuni hardware și firmware și chiar viteze diferite de internet.

Testarea accesibilității

Indiferent cine sunt utilizatorii clienților noștri, scopul nostru este să-i ajutăm să furnizeze o soluție ajustabilă, accesibilă oricărui tip de utilizator, inclusiv persoanelor cu dizabilități. Specialiștii noștri testează dacă o aplicație este conformă cu standardele de accesibilitate, cum ar fi Ghidul de accesibilitate a conținutului web (WCAG). Abordarea noastră este centrată pe nevoile individului. Astfel, ne asigurăm că îmbunătățim accesibilitatea fiecărui produs iar utilizatorii pot accesa cu ușurință site-ul web sau aplicația mobilă.

Testarea performanței

Echipa de QA a Coherent Solutions efectuează teste de performanță încă din primele etape de dezvoltare. În funcție de volumul de încărcare estimat al produsului/serviciului de software, vizăm următoarele puncte cheie în timpul testării: viteza, timpul de răspuns, fiabilitatea, utilizarea resurselor și ajustabilitatea. Serviciile noastre de testare a performanței includ tipuri de testare a încărcării, a volumului, a stabilității, a stresului și a ajustabilității.

Setul de tehnologii și Experiență amplă

Industrii

În ultimii 25 de ani, am ajutat companii mari și furnizori de produse/servicii software să își reducă costurile de dezvoltare ale produselor/serviciilor software. Totodată, suntem alături de ei în procesul de a scoate mai rapid pe piață produse și aplicații complexe.

Producție

Sănătate

Tehnologie

Finanţe

Retail

Agricultură

Mass-media

Fitness

Restaurante

Ia legătura cu noi