Salesforce

Servicii Salesforce Full Cycle

Puterea Salesforce constă în capacitatea sa de a extinde platforma de bază prin intermediul soluțiilor de software personalizat. Echipa noastră de programatori este versată în tehnologii și procese ce pot construi o gamă largă de aplicații Salesforce care automatizează procesele de business de la marketing până la asistența pentru clienți. Configurăm, personalizăm și dezvoltăm aplicații în ecosistemul Salesforce CRM și integrăm Salesforce cu alte sisteme.

Dezvoltarea aplicațiilor Salesforce personalizate

Inginerii noștri Salesforce se folosesc de anii de experiență în dezvoltarea soluțiilor Salesforce pentru a construi și implementa mai multe aplicații în același timp. Echipa Coherent Solutions ajută la automatizarea proceselor de business și la îmbunătățirea sau mutarea soluțiilor existente pe platforma Salesforce. Combinăm cele mai recunoscute practici din domeniu cu know-how-ul nostru pentru a oferi asistență profesională în procesul Salesforce de revizuire a securității sistemelor precum și în pregătirea aplicațiilor pentru distribuire prin AppExchange.

Personalizarea Salesforce

Personalizăm și modificăm diferite soluții Salesforce pentru a adapta sistemele IT la procesele de business ale clienților:

 • Salesforce Sales Cloud
 • Salesforce Marketing Cloud
 • Salesforce Service Cloud
 • Salesforce Commerce Сloud
 • Salesforce Analytics Cloud
 • Salesforce Healthcare Cloud
 • Salesforce Einstein Analytics

Folosind Salesforce Classic și Lightning Framework, experții noștri în Salesforce pot personaliza experiența utilizatorilor pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor clienților.

Migrarea către soluțiile de software Salesforce

Inginerii noștri Salesforce asistă clienții în procesul end-to-end de migrare a datelor de la sisteme terțe la Salesforce și între mediile Salesforce. De asemenea, folosim tehnologii de migrare a implementărilor existente într-un mod sigur și rapid, cum ar fi migrarea de la MVC la modelul front-end, fără a pierde datele clienților și a întrerupe procesul de lucru.

Transformarea limbajului de programare logică în instrumente de programare declarativă

Companiile trebuie să înțeleagă modul în care funcționează soluțiile lor Salesforce.
Ne ajutăm clienții să își administreze soluțiile Salesforce transformând limbajul de programare logică în instrumente de programare declarativă, care simplifică procesele și fluxul operațional.

Integrarea aplicațiilor Salesforce

Ajutăm clienții noștri să integreze sisteme terțe complexe în platforma Salesforce, precum ERP, soluții e-commerce, analize web și altele. Programatorii noștri Salesforce sunt abili în crearea modulelor de integrare personalizate și în configurarea aplicațiilor de integrare existente în AppExchange pentru a oferi o integrare eficientă din perspectiva costurilor și care să răspundă nevoilor clienților noștri.

Asistența și întreținerea soluțiilor de software Salesforce

Echipa Coherent Solutions, formată din programatori și administratori Salesforce, este pregătită să se asigure că software-ul Salesforce al clienților noștri rămâne sigur și productiv. Oferim servicii de asistență și întreținere personalizată, precum:

 • Administrarea datelor
 • Monitorizarea activității
 • Configurări de securitate și troubleshooting
 • Gestionarea licențelor
 • Actualizarea pachetelor

Consolidarea modelului de securitate

Echipa noastră de ingineri Salesforce consolidează modelul de securitate al soluțiilor personalizate Salesforce cu scopul de a atenua riscurile. Implementăm elemente vitale de securitate a informațiilor în sistemele clienților noștri pentru a preveni accesul neautorizat la date sensibile, cum ar fi configurarea proceselor de aprobare, permisiunile de securitate, modelul de partajare, ierarhizarea rolurilor etc.

Industrii

În ultimii 25 de ani, am ajutat companii mari și furnizori de produse/servicii software să își reducă costurile de dezvoltare ale produselor/serviciilor software. Totodată, suntem alături de ei în procesul de a lansa mai rapid pe piață produse și aplicații complexe.

Producție

Sănătate

Tehnologie

Finanţe

Retail

Agricultură

Mass-media

Fitness

Restaurante

Ia legătura cu noi