UX și Design

Servicii UX / UI

Inginerii UX și designerii UI Coherent Solutions ajută companiile să îmbunătățească interacțiunea cu produsul și să transforme ideile noi în proiecte realizabile. Păstrând nevoile utilizatorilor în centrul întregului proiect de dezvoltare al soluțiilor software, echipele noastre UX și UI combină cele mai recunoscute practici cu ani de experiență pentru a crea soluții ușor de folosit. Interfețele intuitive pe care le creăm corespund perfect nevoilor clienților noștri și le depășesc mereu așteptările.

Cercetare și analiză

A avea o înțelegere cuprinzătoare a business-ului este extrem de important pentru ca un produs să aibă succes pe piață. Inginerii UX Coherent Solutions ajută clienții să identifice nevoile și comportamentul utilizatorilor într-un mod structurat. Specialiștii noștri combină metode de cercetare calitative și cantitative, inclusiv chestionare, focus-grupuri și interviuri în profunzime. Testele și cercetările validează designul ales.

Audit UX și al utilității

Experiența excelentă a utilizatorului și utilitatea sunt esențiale pentru orice produs de software. Cu abordarea noastră centrată pe utilizator, examinăm soluțiile IT din toate unghiurile și evaluăm gradul de utilizare a produsului prin efectuarea de audituri UX și de utilitate. Inginerii UX de la Coherent Solutions oferă servicii de calitate, indiferent dacă implică realizarea unei hărți de tip customer journey sau sugerarea unor soluții ce vizează comportamentul utilizatorilor.

Procesul de ideație și identificare a soluțiilor

Găsirea unei soluții de proiectare UX nu poate fi finalizată fără a explora cât mai multe idei posibil. Din acest motiv, echipele noastre UX efectuează sesiuni de ideație pentru a ne ajuta clienții să își dezvolte afacerea folosind soluții IT.

Design UI

Elaborarea unui design UI intuitiv pentru a atrage cât mai mulți utilizatori sau clienți către produsele dezvoltate de noi este prioritatea noastră principală. La Coherent Solutions, combinăm cunoștințele despre utilizatori cu cele mai bune practici și standarde pentru a crea o interfață eficientă, ușor de utilizat, care se integrează perfect cu produsul clientului. Proiectăm soluții pentru diverse medii digitale, inclusiv design web responsive și adaptiv, aplicații desktop, iOS și Android.

Testarea utilizatorului

Testarea efectuată de utilizatori este o parte integrantă a oricărui proces de design UX și UI. Ajută companiile să valideze ideile, să identifice problemele de utilizare și să se asigure că produsul digital răspunde nevoilor utilizatorilor. Echipa Coherent Solutions creează scenarii personalizate de testare, realizează teste cu utilizatori reali implicați în proces, analizează rezultatele și sugerează un set de îmbunătățiri.

Setul de tehnologii

Experiență amplă în design

Experiența noastră îndelungată și tehnologiile folosite permit designerilor noștri UX și UI să creeze o gamă largă de interfețe în diferite domenii.

Aplicații Enterprise
Site-uri web și soluții e-commerce
Design de produs
Aplicații pentru mobil
Soluții de vizualizare a datelor
Aplicații AR / VR
Soluții Wearable
Soluții IoT

Abordare de tip Design Thinking

Echipa noastră de design UX / UI funcționează folosind procesul de tip Design Thinking. Astfel, putem înțelege utilizatorii, redefini problemele și găsi soluții alternative dincolo de cele obișnuite.

Empatizează cu publicul tău
Definește problemele publicului tău
Include în procesul de ideație toate soluțiile posibile
Prototipare a ideilor
Testează ideile luând feedback-ul utilizatorilor

Industrii

În ultimii 25 de ani, am ajutat companii mari și furnizori de produse/servicii software să își reducă costurile de dezvoltare ale produselor/serviciilor software. Totodată, suntem alături de ei în procesul de a lansa mai rapid pe piață produse și aplicații complexe.

Producție

Sănătate

Tehnologie

Finanţe

Retail

Agricultură

Mass-media

Fitness

Restaurante

Ia legătura cu noi