Dezvoltarea de aplicații web

Servicii de dezvoltare ale aplicațiilor web personalizate

Coherent Solutions este alături de clienți în procesul de dezvoltare de la zero a soluțiilor web ajustabile sau de transformare a sistemelor legacy în soluții moderne, indiferent de tipul dispozitivului folosit de utilizator. Clienții noștri se bucură de transparență deplină și echipe flexibile, dedicate, care urmăresc și mențin cel mai înalt nivel de securitate pentru soluții web, plecând de la MVP-uri rapide pâna la platforme folosite pe scară largă.

Sisteme distribuite pe scară largă

Dezvoltăm soluții web solide ce automatizează nevoile companiilor. Experții noștri proiectează sisteme și aplicații pentru organizarea fluxului de lucru și gestionarea resurselor și a datelor. În funcție de nevoile clienților noștri, construim soluții ajustabile și transparente care să răspundă obiectivelor acestora.

Soluții personalizate pentru e-commerce

Dezvoltăm aplicații web personalizate dedicate comerțului electronic, precum aplicații pentru CRM-uri, software de tranzacționare, rezervări imobiliare sau hoteliere, gateway-uri de plată și portaluri clasificate. Ne ajutăm clienții să personalizeze experiența utilizatorilor, concentrându-ne pe date și evitând deciziile bazate exclusiv pe campanii anterioare.

Integrarea inteligenței artificiale în aplicații web

Inteligența artificială ajută companiile care investesc în integrarea acesteia în aplicațiile web prin îmbunătățirea productivității, scăderea costurilor și extinderea bazei de clienți. Dezvoltăm soluții personalizate, bazate pe IA, cu scopul de a ne ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Echipa noastră de programatori web au experiență în proiectarea și integrarea:

  • Chatbots IA dezvoltați pentru aplicații web sau pentru căutări vocale
  • Site-uri web cu IA
  • Asistenți personali digitali pe bază de IA
  • Magazine online integrate IA
  • Software de analiză predictivă
  • Viziune computerizată

Aplicații web progresive

Aplicațiile web progresive (PWA) oferă o experiență excelentă utilizatorului și contribuie la îmbunătățirea satisfacției clienților datorită design-ului UI cu care se interacționează ușor, dar și schimbului de date facil și rapid. Folosind o gamă largă de tehnologii, inclusiv Service Worker, Web App Manifest, HTTPS, shell app, notificări push, programatorii web Coherent Solutions pot dezvolta PWA la cel mai înalt nivel, adaptate perfect nevoilor clienților.

Software Big Data și de analiză în timp real

Analiza în timp real oferă un puternic avantaj competitiv care permite companiilor să ia decizii bazate pe date. Echipa Coherent Solutions îi ajută pe clienții noștri să dezvolte atât aplicații Big Data sigure, cât și aplicații web de analiză, precum: dashboards dedicate echipelor de vânzări, dezvoltarea de IA pentru recomandări de achiziții personalizate sau utilizarea modulelor de machine learning pentru predicții complexe și precise.

Sisteme de management al activelor digitale

Echipa Coherent Solutions dezvoltă o gamă largă de aplicații web pentru încărcarea, stocarea, organizarea, gestionarea și partajarea activelor digitale ale clienților. Dezvoltăm în mod regulat sisteme DAM robuste și sigure, personalizate pentru mass-media, Ad-Tech și alte industrii. Acestea includ sisteme IT pentru:

  • Brand asset management
  • Library asset management
  • Production asset management
  • Servicii digitale ale lanțului de aprovizionare

Aplicații mobile hibride

Aplicațiile hibride oferă o combinație perfectă între experiența utilizatorului, flexibilitate și performanță rapidă. Alegerea unei aplicații hibride presupune un proces de dezvoltare rapid, care facilitează intrarea pe piață a produselor, economisind timp și buget. Programatorii noștri full-stack sunt abili în crearea de aplicații hibride rapid, într-un buget eficient și ajustabil.

Setul de tehnologii și experiență amplă

Competența echipei noastre în tehnologii moderne și limbaje de programare ne permite să oferim servicii profesionale de dezvoltare a aplicațiilor web personalizate. Suntem experți în:

Dezvoltare web full-stack sub un singur acoperiș

Coherent Solutions gestionează întregul proces de dezvoltare al proiectului, de la concept și idee până la implementare și întreținere. Abordarea full-stack permite clienților noștri să transfere întreaga responsabilitate pentru administrarea aplicației web către echipa noastră.
Inginerii noștri sunt pregătiți în cele mai noi tehnologii și tendințe front-end. Folosim cadrele web Angular, React și Ruby și urmăm instrucțiuni stricte pentru a menține calitatea codului cu scopul de a asigura o integrare facilă.
Arhitecții și programatori back-end ai Coherent Solutions construiesc nucleul aplicațiilor web pentru a obține soluții durabile cu funcționalități avansate. Echipele noastre de back-end aplică abordări bazate pe RESTful API și microservicii și sunt experți în arhitecturi cloud-native și cloud-ready. Astfel, clienții noștri primesc o aplicație web flexibilă și sigură, cu arhitectură de date avansată.

Industrii

În ultimii 25 de ani, am ajutat companii mari și furnizori de produse/servicii software să își reducă costurile de dezvoltare ale produselor/serviciilor software. Totodată, suntem alături de ei în procesul de a scoate mai rapid pe piață produse și aplicații complexe.

Producție

Sănătate

Tehnologie

Finanţe

Retail

Agricultură

Mass-media

Fitness

Restaurante

Ia legătura cu noi