Training center

Tinerii cu puțină experiență (sau chiar deloc) pot deveni parte a Coherent Solutions Moldova după finalizarea TC- Training Center. De obicei durează de la două până la trei luni, în funcție de domeniul ales (limnajul de programare). Predăm Java, .NET, C++, Front-End, precum și Mobile development. De asemenea Training Center este și pentru Data Engineers, DevOps, QA Manual și QA Automation, Business Analysts și UX Designeri.

Abilitățile cheie pentru a studia la Coherent Solutions Training Center:

  1. Program individual. Pentru fiecare student este organizat un program individual. Cursul începe exact în ziua în care sunteți gata să începeți. Nu trebuie să așteptați luni de zile până când se formează un grup de studenți. Persoanelor din cadrul trainigurilor, care încă studiază la Universitate, li se permite să aibă un program de studiu mai scurt – șase ore pe zi în loc de opt.
  2. Abordare practică. Cursurile noastre oferă cunoștințe și abilități practice, care sunt utilizate în proiecte reale în cadrul companiei noastră. După finalizarea formării în Training Center, participanții se pot alătura echipei Coherent Solutions Moldova.
  3. Profesor-mentor personal. Un trainer cu experiență lucrează cu fiecare student în parte: creează un program de formare, explică teorii, pregătește task-uri și le verifică ulterior, explică și corectează greșelile.

Cursurile Coherent Solutions nu sunt o competiție, unde doar cinci din patruzeci de studenți primesc o ofertă de job. Finalizarea cu succes a cursurilor este o garanție de 100% pentru angajarea în compania noastră. Mai mult decât atât, cursurile noastre nu sunt doar gratuite, ci primiți și un salariu /remunerare lunar în toată perioada trainingului.

Doriți să vă înscrieți la cursurile noastre? Primul pas este să aplicați la Training Center și ulterior să treceți un interviu. Dacă doriți să aflați mai multe, dați clic aici.

Hai în echipa noastră!