Coherent solutions din Moldova

3 pași de urmat pentru a face parte din echipa Coherent Solutions din Moldova

Шаг 1

1. Trimite CV-ul tău
Dacă ești interesat de una dintre pozițiile deschise de noi, completează rapid formularul și lasă-ne datele tale de contact. Dacă nu ai găsit nicio poziție deschisă care să se potrivească cu ceea ce cauți, ne poți trimite CV-ul completând formularul sau într-un mail la hr@coherentsolutions.md. Vom reveni noi către tine atunci când avem o poziție potrivită profilului tău.

Шаг 2

2. Hai la interviu!
Interviurile Coherent Solutions din Moldova au loc într-un cadru informal și durează aproximativ o oră și, uneori, puțin peste. La interviuri vor participa mereu cel puțin două persoane – un specialist în tehnologie și manager-ul responsabil de departamentul pentru care se recrutează. Indiferent care va fi decizia finală, te vom informa și pe tine cu privire la cum (și dacă) va continua procesul.

Шаг 3

3. Prima zi alături de noi
Dacă totul a mers bine, ne-am plăcut și oferta a fost semnată, prima zi alături de noi va începe cu colegii noștri din departamentul de resurse umane, care se vor asigura că toate aspectele administrative sunt rezolvate. Apoi, vei cunoaște echipa, structura organizațională și vei afla detaliile despre proiectele alocate echipei.

Află mai multe despre oportunitățile noastre

Coherent Solutions este una dintre cele mai importante companii de outsourcing din Europa Centrală și de Est. Suntem o echipă de peste 1700 de angajați talentați și pasionați de ceea ce fac. În acest moment ne aflăm într-un proces de continuă creștere și dezvoltare, așa că suntem mereu în căutare de colegi pasionați și dornici să inoveze.

Ce căutam:

  • Programatori. Coherent Solutions dezvoltă soluții IT pentru companii din Europa de Vest și SUA. Am finalizat peste 500 de proiecte în diverse verticale de business, de la finanțe și servicii medicale la turism și producția de automobile. Pentru a menține și dezvolta numărul proiectelor noastre, avem nevoie de ingineri cu experiență relevantă în implementare, dezvoltare și întreținere a software-ului.
  • Ingineri QA. Proiectele noastre sunt extrem de complexe și aduc provocări Q&A din care atât specialiștii software experimentați, cât și cei aflați la început de drum, au o mulțime de învățat. Fie că vorbim de testarea manuală sau automată, vă promitem că mediul nostru de muncă este unul axat pe inovație și învățare, iar echipa noastră de Q&A este mereu pregătită să primească colegi noi.
  • Ingineri DevOps. Specialiștii DevOps sunt responsabili de ingineria infrastructurii, testarea, implementarea, monitorizarea și automatizarea ciclului de viață al aplicațiilor pe care le dezvoltăm. Dacă te-ai hotărât (sau încă nu chiar) că acesta ar putea fi job-ul tău ideal, atunci te încurajăm să ni te alături și să descoperi un loc în care chiar te vei simți ca în familie.
  • Business Analysts. El reprezintă puntea între un client și o companie. Este imposibil să finalizezi rapid un proiect fără să-l ai alături. Dacă ești pregătit pentru un job în care dinamica se schimbă des și rutina nu este cea mai bună prietenă a ta, atunci locul tău e în echipa Coherent Solutions Moldova
  • Designeri UX / UI. În viziunea noastră designerii UX / UI nu sunt responsabili doar de proiectarea interfeței sau de dezvoltarea stilului vizual, ci și de analiză, interpretarea statisticilor, efectuarea sondajelor pentru utilizatori sau crearea și testarea prototipurilor. Dacă viziunea noastră se potrivește cu a ta, te așteptăm alături de noi.
  • Manageri de proiect . Succesul unui proiect depinde destul de mult de modul în care este gestionat, iar aici un bun manager de proiect poate să facă diferența între un rezultat bun și unul excelent. Așa că, încurajăm specialiștii care au experiență în gestionarea proiectelor IT, care știu cum să interacționeze cu echipele complexe, să gestioneze eficient munca în echipă, să analizeze și să evalueze riscurile, să aducă tot ce au mai bun în echipele noastre. Sunt mai mult decât bine-veniți!
  • Interni. La Coherent Solutions Moldova există un centru de training în care colegii noștri experimentați pregătesc specialiști juniori pentru proiecte reale. Procesul de training începe după ce ne cunoaștem mai bine în urma unui interviu și stabilim clar zona ta de dezvoltare. Și în cînd treci cu succes prin tot programul nostru, vei primi cu siguranță o ofertă de nerefuzat din partea noastră.
Feedback
Hai în echipa noastră!